Gal ir nustebsite, bet mes turite dar po vieną astrologinį ženklą, kuris atskleidžia tamsiąsias mūsų puses. Senovės graikai tikėjo, kad tamsiųjų jėgų horoskopas ne mažiau svarbus nei įprastas Zodiako ženklų horoskopas.
Senovinis horoskopas suskaidytas į 10 senovinių ženklų, kurie pagal gimimo periodus, lemia ne itin patrauklias mūsų būdo savybes.
Kentauras, sausio 8 d. - vasario 12d.
Kentauras - pusiau žmogus, pusiau arklys. Todėl gimusių šiuo laikotarpiu žmonių gyvuliški instinktai dažnai nugali žmogiškuosius. žmonėms-kentaurams sunku suvaldyti apmaudą, pyktį, seksualinius troškimus, baimę, pavydą. Tai nepriklausomos asmenybės, kurios dažniau vadovaujasi emocijomis, o ne protu.
Harpija, vasario 13 d. - kovo 18 d.
Mitologinė sparnuota būtybė, turinti mirtinai pavojingus nagus. Ji - keršto simbolis. Todėl žmogui-harpijai labai sunku atleisti savo skriaudikams. Nepasitenkinimo ar pavydo jausmą šie žmonės savyje saugo metų metus. Tačiau atsigauna, kai sužino apie savo priešų ar konkurentų nesėkmes, nelaimes.
Pegasas, kovo 19 d. - balandžio 24 d.
Kaip ir legendinis sparnuotas žirgas, žmogus-pegasas sklando virš kitų, bent jau savo vaizduotėje ir troškimuose. Šie žmonės labai išdidūs. Giliai širdyje įsitikinę, kad visada yra verti daugiau nei jiems siūlo likimas. Jie nekenčia rutinos, renkasi romantiką, iliuzijas.
Cerberis, balandžio 25 d. - gegužės 30 d.
Trigalvis šuo sergstintis mirties karalystės vartus. žmonių-cerberių būdas niūrus. Jie pasiruošę bet kam kibti į skvernus, jei kas nepatiko. Jei cerberis neturi kur išlieti emocijų, jį pradeda kankinti depresija.
Satyras, gegužės 31 d. - liepos 3 d.
Seksas ir malonumai valdo šiuos žmones. Vyrai-satyrai dažnai būna mergišiai. Jie daužo moterims širdis, griauna šeimas ir nejaučia sąžinės graužaties. Moterims rūpi meilė su kliūtimis. Kai paprasta ir aišku - neįdomu.
Sirena, liepos 4 d. - rugpjūčio 10 d.
Jūros deivė sirena savo saldžiu balsu nukreipdavo jūreivių laivus į uolas. Gyvenime žmonės-sirenos valdo aplinkinius žavesiu, naudojasi jais, siekdami tikslo, nepaisydami kliūčių. Moterys- sirenos (dažniausiai blondinės) savo menamu silpnumu tobulai manipuliuoja vyrų jausmais ir pinigais.
Grifas, rugpjūčio 11 d. - rugsėjo 15 d.
Grifas pusiau liūtas, pusiau erelis - karinga, stipri, nevaldoma būtybė. žmonės-grifai fanatikai, visom įmanomom priemonėm ginantys savo įsitikinimus. Senais laikais žmonės-grifai degindavo raganas, dalyvaudavo kitose represijose.
Chimera, rugsėjo 16 d. - spalio 22 d.
Daugiaveidė mitinė būtybė, dažniausiai tai pusiau ožka, pusiau liūtas, pusiau gyvatė. Chimeros žmonės veidmainiai, keičiantys kaukes keičiantis aplinkybėms. Juos sunku suprasti, gali pajusti tik jų skriaudas.
Sfinksas, spalio 23 d. - lapkričio 30 d.
Šaltas savanaudis sfinksas visada stengiasi gudrauti ir pasinaudoti kitais. žmonėms sfinksams patinka taupyti pinigus ir turėti jų slaptuose vietelėse. Pasaulis sukasi apie juos, žmonės - tik priemonės siekti naudos.
Minotauras, gruodžio 1 d. sausio 7 d.
žmogus su jaučio galva turi žemišką prigimtį. Jis visada bus tik bandos dalis, bet ne lyderis. Tačiau minotauras moka mėgautis karžygių pergalės vaisiais. Paprašęs pagalbos, visas idėjas pateikia kaip savo.
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.018
* © xneox.com