PaGaLBa VaiRuoTojAms

1.Tarkim, Jus sedite masinoje ir bandant pajudeti is vietos Jus pastebite, kad nera vairo, pedalu, valdymo paneles, priekines pussferes apzvalga apsunkinta pasaliniais daiktais. Turbut Jus atsisedote i galine sedyne, perseskite i 1 eileje esancius kreslus.
2.Tarkim, kad Jus vaziuojate savo keliu, o visos kitos masinos vaziuoja priespriesais Jums viena po kitos ir signalizuoja Jums. Vardan solidarumo pasignalinkite ir Jus, taip pat ijunkite ilgasias sviesas. Jeigu sie simptomai nepadeda sustokite ir paklauskite pirmo pasitaikiusio policininko, ar tai ne Anglija.
3.Tarkim, kad tai ne Anglija, tada pasukite vaira kiek desiniau ir toliau vaziuokite, jeigu Jus pastebite, kad pesciuju skaicius vaziuojamoje dalyje ryskiai padidejo, pasukite vaira kairiau, gali buti, kad Jus uzvaziavote ant saligatvio. Tokiu budu sukinedami vaira kryptimi kaire-desine issirinkite optimalia vaziavimo trajektorija.
4.Tarkim, kad Jus pastoviai lenkia kiti automobiliai. Atidarykite dureles ir islipkite tam, kad isitikintumete, kad tikrai nestovite vietoje ir ar nera kokiu nors daiktu, trukdanciu Jusu transporto priemones judejimui i prieki. Jeigu Jus isitikinote, kad Jusu masina vietoje nestovejo, pasivysite ja pakeleivingu transportu.
5.Tarkim, kad Jums nuleido rata. Sustabdykite masina ir paieskokite bagazineje atsarginio rato ir pompos. Jei vietoj siu daiktu bagazineje aptikote kruva kazkokiu gelezu, vietomis siek tiek primenanciu vidaus degimo varikli - sveikiname, pas Jus zaporozietis.
6.Tarkim, kad Jus truputi gasdina Keliu Eismo taisykliu daugumas ir ivairiapusiskumas. Atkreipkite i tai demesi rinkdamiesi savo automobili. Kuo didesne Jusu masina, tuo maziau taisykliu Jums parasyta.
7.Tarkim, kad Jus vairuojate savo transporto priemone neblaivus ir Jus bando stabdyti keliu policija. Greitai persliauskite ant galines sedynes ir pabandykite uzmigti. Po 24 val. drasiai galite testi savo kelione.
8.Tarkim, kad Jums automobilyje sugedo "prikuritelis". Staigiai atsikratykite savo transporto priemone - masina be "prikuritelio" niekam nereikalingas metalo gabalas.
9.Tarkim, kad priesais Jus vaziuoja automobilis su zenklu "M". Isgasdinkite ji netiketai ijungdami sviesos ir garso signalus. Tokio tipo automobiliai po tokio veiksmo labai graziai nusoka i griovi.
10.Tarkim, kad Jus nesate tikras savo jegomis. Atsiminkite, kad kelyje galioja nerasyta taisykle "Galvok uz kvailius!" Taip kad Jums nereikia ypatingai lauzyti galvos, tegul tai uz Jus daro kiti.
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0266
* © xneox.com