Egzaminas

Gave egzamino klausimus bekite lauk rekdami : "As gavau slaptus dokumentus!"
Visa egzamina kalbekite. Garsiai skaitykite klausimus, savo atsakymu variantus. Paprasyti nustoti - pasakykite : " TAAAIP lyg jus girdetumete mano mintis". Po to pradekite sneketi apie tai, koks idiotas yra destytojas.
Atsineskite mobiluji telefona ir grokite visas galimas melodijas visu maximaliu grasu ...
Savo atsakymu lape pasistenkite parasyti nauju, idomiu priezasciu kodel jus atsakote i si klausima. Pvz.: As atsisakau tasakyti i si klausima, nes tai priestarauja mano religiniams isitikinimams. ( Bukite isradingas )
Ibekite i egzamino auditorija paniskai zvalgydamasis aplink. Atgaukite kvapa. Prieikite prie egzaminatoriaus, pasakykite: "Jie mane rado. Asturiu isvykti is salies" ir isbegite.
Praejus 15min. nuo egzamino pradzios suplesikite lapa su klausimais i smulkius gabaliukus ir ismeskite juos i ora, saukdami "Su SV.Kaledom". Jei esate tikrai drasus, paprasykite dar vieno lapo su klausimais. Pasakyklite, kad pirmaji pametete. Procesa kartokite kas 15minuciu.
Ateikite i egzamina tik su slepetemis, chalatu ir rankluosciu ant galvos ( tikrai suzavesite egzaminatorius ir laikanciuosius savo groziu ).
Atsnieskite daiktu, kuriuos galetumete metyti i egzaminatoriu, kai jis neziuri. Apkaltinkite tuo suolo kaimyna.
Kai egzaminatorius paduoda jums lapa su klausimais - suvalgykite lapa .. ir paprasykite dar...
Paimkite lapa su klausimais. Po 20 min. numeskite ant zemes savo popieriu, surikite "Velniop visa tai!" ir pergalingai iseikite is auditorijos.
Ateikite i egzamina visiskai girtas ( Visiskai girtas reiskia, kad bet kuriuo egzamino metu jus galesite pavadinti egzaminatoriu: "supistu karosu, daunu ar visisku idiotu, pavojingu visuomenej" ir pareiklauti is jo greo pazymio, jei jis nesutiks: gerai uzvosti i marmuze ).
Pakomentuokite kaip sexovai shiandien atrodo egzaminatorius.
Ateikite i egzamina su juodu apsiaustu. Po pusvalandzio uzsidekite baltakauke ir pardekite saukti: "Cia as, operos smekla!" tol kol jus istemps is auditorijos.
Jei bus reikalaujama irodymu parasykite ilgiausius kokius tik galesite sugalvoti. I dauguma lygciu itraukite PI ir Komplexinius skaicius. Jei egzaminas rastu, susiekite viska su savo gyvenimo istorija.
Pabandykite, kad zmones uaditorijose padarytu banga ( kaip varzybu stadione ).
Atsineskite dideli, gremezdiska, slykstu staba. Pasidekite ji salia saves, daznai jam melskites. Paaukokite nedidele auka.
Egzamino metu isardykite viska aplink: Stalus, Kedes, viska ka tik galite pasiekti.
Nusivemkite i savo studiju knygele. Paduokite ja egzaminatoriui. Iseikite ...
Uzeikite i auditorija, gaukite klausimus, atsiseskite. Po 5minuciu gariai pasakykite egzaminatoriui: "as nesuprantu ne vieno klausimo. As lankau visas paskaitas. Kame reikalas? Kas esat jus? Kur destytojas, kuris jas deste?
Parasykite visa egzamina uzsienio kalba, jei mokate, o jei ne, ai ka nors sugalvokite ...
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0121
* © xneox.com