Jai pirmas kartas nutiko vonioje ir lovoje, kai ji buvo 99 metų. Dabar jai 99 metai.

Rytas. Girdziu ji rakinant duris. Dar vakar daviau jam raktus nuo buto, kad galetu pas mane ateiti ir man nereiktu keltis atdaryti jam duru. Sugirgzda spintos durys, jis padeda savo palta. Zingsniai. Girdziu ji einant i virtuve. Jis kazka padeda i saldytuva. Vel zingsniai. Jie garseja. Atsidaro mano kambario durys. Per miegus girdziu kaip jis segasi dirzo sagti, girdziu, kaip ji suzvanga, slama dzinsu medziaga, veliau girdziu kaip isielektrines megztinis pradeda trasketi. Vel zingsniai. Traksteli grindys prie mano lovos, jis letai ilipa i mano lova, savo nuogu kunu pajauciu nuo jo kuno sklindanti salti, vargsas lauke susalo. Jo losjonas po skutimosi kutena man nosi. Jis pabuciuoja man i peti, savo sedmenim jauciu kaip standeja jo penis. Tai is karto privercia atmerkti akis. Tingiai atsisuku i ji. Paksteliu i lupas. Jis nusisypso, toks susikaupes pirstais svelniai pradeda krapstineti man is akiu traskanas, dievinu jo sitokia mina, dievinu, kai jis toks rupestingas. Neprakalbetu ir po nakties uzkimusiu balsu istariu:
- Noriu kavos ir karstos vonios.
Jis islipa is lovos ir eina per kambari, ziuriu i jo sedmenis, i jo, pasitikincio savimi patino, eisena. Uzsimetu antklode ant galvos, nesu labai patenkinta, kad mane taip anksti pazadino. Atsijungiu.
Kartu lovoje geriam kava, snekames ir valgom sokolada. Nuo kavos issibudinau, panorau sokt kartu su juo i vonia ir pamirkt. Uzdegu sviesa ir ieinu i vonia, tada suprantu, kad bereikalo ja degiau. Vonia pilna zvakiu, ant skalbimo masinos pastatytas sampanas ir dvi taures. Pamaniau: ,,Kada jis spejo?”. Ilipu i vonia, vanduo vos siltas, oras ikaites nuo zvakiu skeidziamos silumos. Ilipam i vonia, atsisedam vienas priesais kita, pradedam taskytis kaip mazi vaikai, pora zvakiu uzgesta. Pradedu zaisti su jo peniu. Ziuriu jam i akis, jo lupas iskreipia selmiska sypsenele. Netrukus jo nykstys pradeda dirginti mano klitori, dar vienas jo pirstas atsiduria manyje. Jis zino kaip mane vesti is proto. Dirgina mano G, negaliu susituret. Kuri laika jis sitaip zaidzia su manimi, erzina mane, jis zino, kad as jo noriu kaip alkana vilke mesos. Atkemsa sampana, pripila jo i taures. Savaja istustinu is karto, o jis, uzuot geres, apipila juo mano kakla ir krutis. Tingiai krimsteli i kakla, veliau laizo sampanu apipiltas vietas, godziai ciulpia spenelius, tarsi tas sampanas tryskta is ju… Prisipilu savo taure ir liepiu jam atsistoti. Sampanu aplieju jo peni, ant jo penio palieka mazi burbuliukai, kurie greit susprogineja. Nieko nelaukus pradedu tenkinti ji burna. Liezuviu apvedu aplink jo penio galvute, po apliejimo sampanu pasidaro skanu ir be proto uzveda. Man dar maloniau ji tenkinti burna. Jo penis atsiduria vis giliau ir giliau mano burnoje, jo ranka uzdeta ant mano galvos diktuoja man ritma. Paima mano plaukus i sauja ir svelniai trukteli i virsu, suprantu, jog metas atsistoti. Atsistoju, jis staigiai mane apgrezia ir priremia prie slapiu, nuo garu aprasojusiu, sienos plyteliu. Savo peniu suranda kelia i mane. Pradeda judeti, smaigsto mane kaip isprotejes, as dejuoju, rekiu is malonumo, visa vonia aidi. Jis ir neatsileika, dejuoja man i ausi, kartais vis krimsteldamas ir palaizydamas sapmanu apipilta kakla. Sugriebia viena kruti, smarkiai suspaudzia delne, kita susiranda mano klitori ir pradeda ji masazuot. Visai nebetenku savitvardos, zinau, kad tuoj baigsiu, zinau, kad ir jis tuoj baigs. Itampa mano viduje kyla, palaima jau cia pat. Sprogstam, kunas atsipalaiduoja, paskutiniai jo lengvi judesiai. Abu sukaite ir supluke einam praustis po dusu, o po to ir vel i lova…
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0161
* © xneox.com