Jai pirmas kartas nutiko neįvyko., kai ji buvo 18 metų. Dabar jai 18 metų.

Taigi.
Keista ta moteris būtybė. Vilioklė.

Gundanti suknelė ,seksualūs apatiniai , kvepalų dvelksmas , grakščią laikyseną sutikiantys aukštakulniai , netyčia iš šukuosenos išnirus garbana , paslaptingai žėrinčios , gilios akys bei žinoma prisirpusiai žvilgančios lūpos... To gana... Ne , dar negana. Turi įgyt paslapties , pasitikėjimo savim ir neakivaizdaus šaltumo. Dabar gana. Gana , kad vienam vakarui taptum fatališka mergina. O gal tiesiog tą merginą išvaduotum iš savęs. Tapau. Pastangų įdėt visai nebereikia , jei pastebi , jog trauki vakinų dėmesį it magnetas , net pati nežinodama kodėl. Tik viena sąlyga. Iki galo išlikt paslaptingai šaltai.

Jauti , vakinų dėmesys krypsta į tave , tau įžengus į salę. Tau į juos nereikia nė pažvelgt. Tu tai žinai.
Praeinu šalta it ledas. Kaip ir reikia.Tai lyg medžioklė savo malonumui. Visi stebi , bet prieit nedrįsta nei vienas. Į salę įžengia mano draugė , vaidmuo tas pats , tačiau paslaptis kitokia. Abi vienodos , abi skirtingos. Girdisi merginų apkalbos , tačiau vakinai dėmesio nenuleidžia. Mes sėdim ir gurkšnojam svaigiuosius kokteilius. Žinom viską iš eilės , kada kur būsim pakviestos , nors nieko neplanavom. Tiesiog jaučiam. Tačiau mano akys įsminga į vieną vaikiną. Tas šaltumas kažkur dingsta. Bet ne aš nenusileidžiu jam. Žinau , kad šiandien mano vakaras , šiandien dėmesys skiriamas man , aš jo neskiriu niekam. Užgroja tango. Abi žinom ką daryt. Einam link šokių aikštelės , nors ir vienos. Žmonės prasiskiria , lyg mūsųs bijotų. Nereikėjo nei nueit iki šokių aikštelės , buvom pakviestos pašokt. Be manęs , mano draugės ir tų dviejų nelaimėlių į mus įsižiūrėjusių , šokių aikštelėje nieko nebuvo , visi mus stebėjo. Atrodo stebėtina , bet mes jau tai žinojom. Iš anksto. Tačiau reikalai pakrypsta kiek kita linkme. Salėje akimis vėl suradau Tą vaikiną. Jis mane stebėjo. Tuomet kiekvienas mano judesys šokant , paleisti plaukai , žvilgnis į šokių partnerį iš tiesų buvo skirtas Jam. Stengiausi toliau išlikt šalta. Pasibaigus šokiui savo partnerį apdovanojau netikėtu bučiniu. Mačiau Jo pavydą. Jis suprato mano siekius , bei žinojo savuosius. O aš mačiau viską iš Jo žvilgsnio. Jis ėjo link manęs. Nusisukau. Atmečiau plaukus - juk tai žaidimas. Pajutau Jo rankas ant savo liemens. Jis atsuko mane į save ir žiūrėdamas man tieisai į akis , paprašė muzikantų pakartot. ta pati melodija , bet šokis kitoks , griežtenis , Jis nenuleido žvilgnsio nuo mano akių , aš taip pat nenuleidau. Tai mane tiesiog stingdė , pajutau žaidimo skonį. Mūsų lūpos atsidūrė visai šalia , jaučiau Jo kvėpavimą. Jis lenkiasi bučiuot manęs , o aš pasitraukus iš jo šaipaus ir ironiškai nusišypsau. Jį aptemdo azartas. Aš apsisuku ir išeinu atokiau.

Kambarys paskendęs menesienoj. Žiūriu pro didžiulį langą , girdžiu jis ateina. Staigiai atsisuku. Jis prieina šalia manęs , o aš nesiliedžiu taip lengvai pagaunama , einu kiton kambario pusėn , tačiau Jis mane vėl apkabina per liemenį , Bando atsegt suknelę , Aš atsisuku į jį. Vėl tas žvilgsnis... Jis priremia mane prie sienos. Aš užsimerkiu , nusuku galvą į šoną , Jis pakelia vieną mano koją ir apraizgo ją aplink save. Jis liečia mano šlaunis , bučiuoja kaklą , paliečia lūpas. Galėjau toj akimirkoj paskęst , prasmegt jo glėby. Aš atsisuku vėl pažiūriu į jį , mes pasibučiuojam , tačiau aš ištrūkstu iš jo glėbio , palieku jį sumaišty ir išeinu iš pobūvio.

Tikslas įvykdytas.
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0247
* © xneox.com