Jai pirmas kartas nutiko jo namuose, kai ji buvo 17 metų. Dabar jai 18 metų.

GIP – „Gundyk Išnaudok Palik“; 3 „dar nekaltos“ merginos(aš, Aggi ir Almira (mes visos iš skirtingų miestelių, dažniausiai susimatom savaitgaliais ir visas atostogas praleidžiam kartu)) įkūrė šį klubą siekdamos teisybės pasaulyje, po to kai vienas vaikinas paliko mūsų draugę. Kerštas saldus. O klubo veikla tokia: susipažįsti su vaikinu, apsuki jam galvele, prikalbi gražių žodelių, truputį jį išsekini finansiškai, bei morališkai, o galu gale pasakiusi, kad „Maliau tau š**ą, bernužėli! Laisvas!“ jį palieki. Xe... Smagumėlis!
Aš – pašėlusi panelė, kuriai nėra nieko neįveikiamo. „Legendinio“ klubo „ GIP“ įkūrėja. Ne esmė, kad tas klubas jums negirdėtas. Esmė tame, kad dėl „šiokių tokių“ priežasčių teko iš klubo pasišalint.
Jis – vienas iš daugelio, kuris nukentėjo nuo 3 panelių klubo GIP. Kitaip sakant buvusi „Mano meilė“.
(„Atsistatydinimo“ laiškelis GIP‘o valdžiai; Tiksliau laiškas Almirai.)
Labas, saule!
Ale, žinok ką turiu tau papasakot!!! Nu nepykit nei tu, nei Agnė, bet išstojau iš mūsų klubo. GIP‘ui bepriklausot jus dvi.. Sorry..
O buvo taip. Taigis, ketvirtadienį iš svetimo numeriuko, taip tiesiai šviesiai, gavau kvietimą vakare pažiūrėt krepšinį. Aišku nieko neatrašiau, nes neprisistatė. Šiaip maniau, kad Vitoldas, bet ne. Antra SMS - prisistatymas. Taigis, tas krepšininkas – Artūras. Tipo, seniai besimatėm, seniai krepšinį bežiūrėjom, seniai alaus begėrėm. Nu ką, jokių piktų tikslų neturėdama sutikau. Su sąlyga, kad atvažiuos pasiimt, parveš ir aišku alutį pirks jis. (Klubo įtaka  ) Ir tu nepatikėsi, bet sutiko! Aišku, veždamasis pas save per savo lakstymus vos manęs neužmušo, bet čia ne pirmas bandymas..
Sėdim mes sau du gražuoliai, geriam alų, žiūrim krepšinį, komentuojam. Aj, užmiršau paminėt, kad ir jo mama buvo keletą minučių prisijungus prie mūsų. Visgi mano mamos klasiokė, tai eilinį kartą kalbėjo apie senus gerus laikus. Nu bet nenukrypstam. Tą krepšinį taip tyliai, ramiai pažiūrėjau, kol jis išgėrė alų, tada dar mandagiai palaukė manęs, o po to prasidėjo pokalbių šou „Apie gyvenimą“. Su juo man kalbėtis įdomu, nes nėra jau toks protingas. Kaip žinai, protingesni už mus – mums nepatinka! Kalbėjom apie viską : nuo filmų, muzikos, mokslų iki mašinų, kompiuterių(aš šiose temose nelabai reiškiausi, nes kaip sakant nė bum bum) . Kas be ko nepamirštam Meilės temos. Čia jis pareiškė savo nuoskaudą, kad GIP su vaikinais elgiasi per žiauriai, kad mūsų trijulė niekada nesusiras vaikinų, kad mes atsigriebsime. Tralialia, tralialia. Paverkšleno ir viskas. Nu paminėsiu, kad tą jo verkšlenimą užtildžiau pareikšdama: „Patylėk, dabar lygiosios!“. Nu čia mano brolis mane taip išmokė. Baigės kašis, o jis taip nekaltai pasiūlė eit į jo kambarį, tipo fotkių pažiūrėt. Nu ką, aš tokia gerai nusiteikus, nesipriešinau. Bet įsivaizduoji iš rimto žiūrėjom fotkes. Surprised. Tada gal kokia 0,01 % pasikeitė nuomonė apie vyriškąją giminę.
Ir nelindo, ir nesikabinėjo, ir nešvankių replikų nelaidė. Respect. Bet aš kai velnias, kai jis pasilenkė jam truputį čiuptelėjau už šikniuko, nu taip nekaltai, juokais. O tas kad šoks į šoną išsigandęs. Žvengėm ilgokai. Dar ir dabar tas vaizdas prieš akis. Bet kaip sakant, juokis juokis mergužėle, paskui verksi. Už tą šposą gavau nasosą. Nu bet ne tokia jau žiauri bausmė. Gerai gerai, nemeluosiu – PATIKO! Po nasoso tuoj bučkis, tuoj antras, tuoj jau ir rimtesnis. O jis bučiuojasi gerai. Nuomonė pakilo dar per 0,5 %. Bučiuodamas atsiprašė už nasosą. Prisiekė to nebedaryti. Netikėjau, bet pažiūrėjo taip gailiai, kaip tas katinas per „Šreką 2“, tai sugraudino. Dar kartelį pabučiavo ir pasiūlė pėdint namo. Nevežė, nes išgėręs tipo nesivažinėja. Nu ir ką pareinant vėl taip gražiai pakalbėjom, pamąstėm. Prieš atsisveikinant pasakė, kad nenorėtu vėl pakliūti į GIP‘o pinkles. Visai rimtai į mane žiūri, kad jam patinku ir kad nekenčia, kad glostinėju jo užpakaliuką. Xe.. Taigi taip gražiai praleidus vakarą, taip gražiai ir sapnai sapnuojasi. O sapnas tikrai gražus. Pasaka be pabaigos.  Bet patiko. Ryte radau SMS, kuri gerai nuteikė. Ir tokias SMS randu jau antra savaitė... Miela..
Taigi, miela sesyt, nepyk bet kai vakar jis pasiūlė pamėgint ką nors rimčiau, ta prasme draugaut, sutikau. Nes, mano nuomone, tokie vaikinai nesilaido. Kai atvažiuosi, pamatysi pati. 
Linkėjimai Pieškaj. Myliu Lylka. 2006 – 03 – 18
Laukite tęsinio..
P.S. Tęsinio tema dar neįvyko, bet planuojama artimiausiu metu. Ta prasme mes dar nesimylėjom. Kai bus 9 mėnesiai kai draugaujam, planuojam tą padaryt. Nenumaldomai artėja gruodžio 17 diena.  Smagumėlis.
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0234
* © xneox.com