GERBIAMAS KALEDŲ SENELI!
Tu tikriausiai nepratęs gauti laiškučio po Kalėdų — gruodžio 27-ąją. Tačiau aš norėčiau išsiaiškinti kai kuriuos tarp mūsų kilusius nesusipratimus. Dar rudens pradžioje aš parašiau tau gražų laišką su piešinukais, kuriame labai mandagiai paprašiau, kad man padovanotum kompą, dviratį arba povandeninį laivą. Net ir su mūsų pašto tempais tu tikrai turėjai gauti šį laiškelį laiku.
Visus metus aš mokiausi kaip išprotėjęs. Buvau geriausias mokinys ne tik klasėje bei mokykloje, bet, ko gero, ir visame mūsų mieste. Gavau visus dešimtukus, kiek tik įmanoma. Garbės žodis, niekas per tuos metus nesielgė su savo tėvais. kaimynais, artimaisiais ir draugais maloniau ir mandagiau už mane. Nebuvo nė vieno darbo, kurio nebūčiau atlikęs, kieno nors paprašytas. Neliko nė vieno gero poelgio, kurio nebūčiau padaręs. Netgi savo kišenpinigius paaukojau labdarai vaikų namams.
0 tu, šikniau barzdotas, ką už tai man padovanojai?! Kažkokias idiotiškas kojines, kvailą barškutį ir gaidišką kepurę! Ką tu sau galvoji, debile neraliuotas, visą šitą šlamštą kraudamas po mano eglute?!!! Negana to, tarsi pasityčiodamas iš viso mano įdėto triūso, tu, senas pirdaliau, prikrauni tam prietrankai, dvejetukininkui ir chuliganui Petriukui iš kaimyninės laiptinės tokią krūvą geriausių dovanų, kad pro duris netilpo, kai norėjo pasigirti ir parodyti!!!
Kitąmet, gaidy varveklyni, net negalvok kišti pro mano langą savo smirdančios subinės, nes taip į ją įspirsiu, kad lėksi snukiu ant asfalto. Ir tavo stipenas elnius išvaikysiu su petardom. Galėsi, pilvūze, pėsčias vilktis į savo pribezdėtą skylę Šiaures ašigalyje.
Dabar tu suprasi, koks blogas ir bjaurus aš galiu buti! Išgirsi apie mane net savo Šlykščioj Laplandijoj. Ir tavo mylimas banditas Petriukas pasirodys prieš mane tikras angeliukas. Sukišk geriau
tas dovanas savo elniams į užpakalį, o taip pat savo elfams ir snieguolėms, senas besmegeni. Aš ant tavęs š... ir tapšnojau! Bl... na......

VISADA TAVO JONUKAS.


---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0236
* © xneox.com