Jai pirmas kartas nutiko virtuveje, kai ji buvo 19 metų. Dabar jai 20 metų.

Tada diena atsiminsiu visa savo gyevnima.. Buvo grazus..uz lango snigo..didelem didelem snaigem.. as buvau namuose..silta ir jauku.. Tvarkiausi namus, visur buvo svaru.. Uzdegiau smilkalus..mmm... gera.. Artejo KALEDOS..
Pasidariau arbatos, susisukau i pleda, grojo cd su kaledinem dainom, kampe televizorius kaitaliojo spalvotus vaizdus, garsas buvo isjungtas, kad Calgon neuzgoztu Merry Christmas melodiju is muzikinio centro.. Gera...mmm...tiesiog sirdis spurdejo is laimes..
Varciau zurnala.. Staiga bumt.. ??????
Nesupratau..truputeli ir issigandau.. VEL..
I langa.. sniego gniuzte bumptelejo..
Paiziurejau, apacioje stovejo mano brangiausias zmogus... Adomas.. Stovejo issisiepes placia sypsena, sniego baltum dantimis.. Plauku garbaneles kysojo is po spalvotos kepures..
-Ka veiki?-paklause.
-Aij nieko dabar, - nusisypsojau- Gal uzeisi?
Jis man nieko neatsake, tik atsiunte oro bucini.. As ji sugavau, priglaudziau ranka prie krutines ir uzdariau langa..
Nuejau i koridoriu, atrakinau duris, uzdegiau sviesa ir nuslepsejau i virtuve, uzkaiciau arbata.. Isgridau, kad Jis jau cia... Sviesa koridoriuje uzgeso.
As dejau i puodelius arbata, pajutau Jo saltas rankas man ant pilvo,Jo saltus skruostus prie veido.. Jis is nugaros prisitrauke mane ir taip stipriai apkabino, jog rodos butumeme nesimate visa amziu..
-Kaip gera,-savo sodriu, vyrisku balsu tare Adomas ir ikvepe mano kvapo,-Man taip su tavim gera, kad net kvapa gniauzia.
As nesakiau nieko, tiesiog tirpau is geismo.. Mes draugaujam jau puse metu, bet niekad dar nebuvom susipyke, man su Juo nezmoniskai gera.. Noriu Jo.. Labiau ir labiau..
Pajutau Jo rankas ant krutu.. Dieve, Jo rankos tokios vyriskos, taip gera.. Viena palindo po megztuku.. Per pilva nuriedejo siurpo kamuoliukai... Aaaa... Rodos, Jis jaucia mane, pazista mano kuna geriau nei as pati... Jis visada zino, kur pabuciuoti, kaip paliesti, ka paglostyt.. Su Adomu jauciuosi seksualiausia, saugiausia, moteriskiausia ir geriausia...
Pirsto pagalvele zaide su speneliu..
Kita ranka nusileido zemyn...Pirstai mikliai ilindo tarp koju.. Jis isitikino, kad as iaudrinta...Jis man visdar stovejo is nugaros.. Jis abiem rankom prispaude mano sedmenis prie savo pasididziavimo..pajutau, kad Jis susijaudines ne ka maziau.. JAM GERA.. Kaip ir man...rodos, net galva svaigt pradejo..
Atsisukau.. Ziurejo man tiesiai i akis.. Jo melynos tyros akys.. As nuraudau..
Jis abiem delnais sueme mano veida..
-Mazut, nebijok..su manim Tu saugi, as noriu tiktai gero..-ir apsikabino-As nedarysiu nieko, ko Tu nenoresi.
Stovejau rami prisispaudus Jam prie krutines..Uodziau Jo kvapa.. Vyro kvapa.. Truputis kvepalu..mmm.. gera...
Issinarpliojau is glebio, dar kateli paziurejau Adomui i akis.
-Bet as noriu.
Pajutau Jo sirdies patankejusi ritma.. Jis uole ane aistringai buciuot, kilstelejo mano sedmenis ir uzkele ant stalo.. Numove megztini..Atsege liemeneles kabliuka.. Krutys isprudo..Jis liezuviu glamonejo kakla, rankomis numove kelnes..Liezuvis slydo krutine, apsivijo aplink speneli.. Adomas isinere is bliuzono... As atsegiau Jam dzinsus..Toliau tesesi liezuvio kelione... Bamba..Slystelejo kelnaiciu krasteliu... Truputeli pasikeliau.. Mano kelnaites buvo nutrauktos.. Stovejo nuogas Jis pries mane..
-Mazute, Tu tokia grazi...Tu mano princese.. Tu mano..
-Tavo vieno..
Aistringus bucinius ir glamones rankomis pakeite, Jo skverbimasis i mane.. Jis praskete mano kojas.. Karstu liezuviu pavingiavo, ties mano moteriskumu, ir pamates, kad daugiau izangos man nereikia,stipriai isiskverbe i mane. Skaudejo, bet kartu ir nezmoniskai gera..
Jis sudejavo
-Myliu Tave.
Neatsakiau..Sekiau kiekviena Jo judesi, gaudziau kiekviena Jo stumtelejima.. As jau moteris, pagalvojau...
Jis baige..Jo visas kunas trukciojo..
-Man labai gera.. - Tepasake ir pabuciavo i krutine..
Stebejau Jo visa israsojusi kuna..
Jauciausi laiminga,po keliu akimirku euforijos Jis nusinese mane i dusa.. Buvo gera... vanduo bego musu kunais.. Jo rankos muilavo mane,akys sypsojosi,plaukai slapo...bet buvo beprotiskai zavu..
NETRUKUS KALEDOS...O as Jam padovanojau save..
Prasau nesikabineti prie kai kuriu smulkmenu..pvz kur dingo daryta arbata ir pan.Kurybiniais sumetimais neapaminejau to, kas maniau nesant reikalinga.
Autore.
---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0388
* © xneox.com