Hai visi! Šiandieną Jums pafasakosiu kaip kovojo du geriausi neo modai, feikas prieš poisonną.

Fake primesdamas Death šešėlį ir turėdamas jungtinį šių esybių niką FakeDeath pagalvojo, kad reikia užklysti į neo. Ėmė ir užklydo, nebūtų ėmęs nebūtų užklydęs.
Čia jis rado visų gerbiamą Poisonn (už šitą rašliavą aš (affairer) galiu būti ištrintas arba gauti per galvą, bet rizikuoju).

Taigi vieną negražią dienelę ponas Feikutis dar žinomas kaip eMMo arba Power, geras ponulis... gavo @!. O kiek laimės buvo jo mažose nuo prakaito, išlieto neo saite, (taip ane?) šlapiose kelnėse.

Žinau, kad žmonės Lietuvoje kantrūs (krizė geras to pavyzdys) todėl šį rimtą pasakojimą pradėjau nuo bendro situacijos nupasakojimo.

Taigi tak, vieną dienelę mažasis Feikutis pastebėjo, kad čia valdžią turi Poisonn ir kažkiek jį gerbė, tačiau suprato, kad ir jis @ turi tai ir jis valdžia, kas kad lygiu kitu žemesnis, bet adminas, kad jį kur galas!

Pradėjo Feikutis kaip pasiutęs dėt į spaudą straipsnius. Dėjo dėjo, o saito lankomumas vis didėjo. Kur buvęs kur nebuvęs, lyg tyčia, lyg netyčia valdingasis Poisonn dėdavo (ir pasak Feikučio tebededa) visokius straipsnius apie F-1 ir kaip pats Feikuliukas sako, tai jį erzina, supranti Rokai?

Pasak (Feik)alo ar Fekalo, nepamenu, tai trukdo rasti įdomesnius straipsnius, kamgi reikia visur kišti info kelintas atvažiavo Buttonas ar kokią pavarų dėžę įsidėjo Sebastianas Wettelis? Vietoj to geriau aktuali informacija apie 100 ženklų kaip suprasti ar patinki savo mylimąjam arba kaip baseinas užnešė sėklytę į mergaitės pi..ytę ir ne tik, kriminalai ir dar daug ko irgi...

Ech, Rokai, kam užkišt tais F-1 ir Spalio n-toji diena straipsniais tą ir taip kuklią spaudą spaudžikę? Aš asmeniškai siūlau kokią spaudos reitingavimo sistemą, kur būtų, ne tik pagal perskaitytų kiekį, bet ir pagal adminų vertininimus ir kokį tarkim balsavimą, skirstoma į aktualius ir visai neįdomius straipsnius (reikia PADORAUS klasifikavimo)

Taigi Feikalas vieną dienelę supratęs, kad nebegali daugiau kentėti šitokio spaudos pažeminimo per savo emocionalias smegenis iššifravo palydovų po 1mlrd bitų užkuoduotą slaptą informaciją apie poisonno buvimo vietą ir pradėjo Fake(lo) žygį.

Keliavo pėsčias, kaip ir dera tikram "..." (įrašykite praleistą žodį). Pusiaukelėje atsivertė per Operą Mini one.lt ir iš dvidešimto karto prisijungė. Jam niekaip nesimiegojo ir parašė straipsnį "Dar kartą apie one.lt" :), vėliau sekė antroji žygio diena, jis paėmė kelyje rastą žaislinį šautuvą suprato, kad gali atlikti rimtą žygdarbį - Užnuodyti poisonn (angl. To poison a poisonn) gyvenimą. Tris dienas, tris naktis jis taip praklajojo kol pasiekė Poisonno galingojo pilį apkabinėtą įvairiais fotografiniais šedevrais ir net vienu print screen iš xneox.com ! Hehe - pamanė fakas. Radau tave... (įrodymas - fotografiniai šedevrai ir print screen'as, kurį galima pavadinti savotiška fotografija). Tada jis su fakelu pradėjo mojuoti ir taip sudegino mylimiausią Poisonno pilies voratinklį (angl. Web).
Pilies sargyba, Wiley ir Chaos ginkluoti asmeninių forumų modais, atvedė pas Jo Didenybę Feikutį
Šis vos išsilaisvinęs iš sargybos rankų išsitraukė žaislinį pistoletą ir pradėjo grąsinti.
Poisonn'as kaip ir dera tikram valdingam žmogui tarė: "Tu nenušausi manęs, nes nedrįsi ir tavo pūška netikra".
Feikas išsitraukė "*Papaišyk*" temą iš asmeninio forumo kišenės ir metė į Poisonną. Tada pasivertė į Power (angl. Jėga) ir pademonstravo savo jėgą.
Kova vyko atkakli, tačiau kas laimėjo pasakyti negaliu, nes kova tebevyksta, bet svajonė vis dar gyva FakeDeath širdyje...

Tai va taip ir žudė ir tebežudo vienas kitą spaudos šūviais Feikas ir Poisonn.

Tikėkimės tai tik taiki kova ir aukų nebus (nebent aš). Noriu pridurti - kažin kas būtų buvę Poisonn'ui jei ne 11 lygio skydas...

---
[^] Atgal
[«] Skaitykla

* * Gen. time: 0.0173
* © xneox.com